Na prośbę użytkowników przeniesiono shoutbox na górę. Wypowiedz się czy takie rozwiązanie jest według Ciebie lepsze.

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amorek czy sztywne widełki??
Autor Wiadomość
beren6 Offline
Turysta
*

Ilość postów: 1
Reputacja: Neutral Reputation
Amorek czy sztywne widełki??
Mam dylemat nie wiem czy zakupić amorek czy sztywny widelec ale mój budżet to tylko 400zł. Zastanawiałem sie nad amorkiem firmy ROCK SHOX ale za 400zł to raczej dobrego amorka nie zakupie. Rower ma być przeznaczony do początkowego dualu nauka podstawowych trików. I właśnie potrzebuje waszej opinii czy wybrać sztywny widelec czy amorka, prosiłbym odrazu o podanie jakiś modeli.

beren6, proud to be a member of forum.mtbikes.info - Forum Rowerowe since Jun 2008.
14.06.2008 19:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Brooce Offline
Mtb Rider
**

Ilość postów: 145
Reputacja: Positive Reputation
RE: Amorek czy sztywne widełki??
Sztywny widelec teoretycznie pomoże wyrobić technikę, ale jednak daje bardzo mały margines błędu - co jest złe dla początkujących... poza tym każde lądowanie będzie wstrząsem dla stawów Frown Lepiej kupić amorka - tyle że z np małym skokiem Smile

Do 400zł najrozsądniejszym wyborem (dla początkującego) jest SR Suntour Duro. Wiele osób na niego narzeka - może mają rację, ale za tę cenę (350zł) nie znajdziesz nic innego Smile Ja go mam od tygodnia i jest całkiem całkiem Smile

Come rain or shine, I'm going for ride. No bike - no fun.
Tylko czysty rower to zadowolony rower.
Dbaj o rower, a rower zadba o ciebie.

[Obrazek: tc1vw3.png]
14.06.2008 22:16
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Kontakt | Strona główna | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS
Bike Parts | Bikes |
Redakcja serwisu nie ponosi odpowiedzialności za komentarze użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Zabrania się kopiowania, oraz wykorzystywania materiałów bez zgody administratora.

Copyright © 2005-2008 mtbikes.info - rowery, rower, vortal rowerowy

Silnik forum MyBB, © 2002-2008 MyBB Group.