Piszcie co ostatnio oglądaliscie ciekawego godnego uwagi i na co sie warto wybrać do kina ( lub wypozyczalni ) a jakie tytuły omijać z daleka.
pozdr
Widzę ze nikt nic ciekawego ostatnio nie oglądał

wiec może ja zacznę... mianowicie polecam kilka tytułów które ostatnio obejrzałem a są to:
"Klik i robisz co chcesz"
Michael Newman to zapracowany architekt, który bardzo chce osiągnąć jak najwięcej. Pewnego razu Michael kupuje uniwersalnego pilota, dzięki któremu może sterować nie tylko swoim telewizorem czy wieżą, ale niemal całym swoim życiem. Zbyt piękne, żeby było prawdziwe? Właśnie tak, ponieważ wkrótce zaawansowane technologicznie urządzenie zaczyna kontrolować Michaela na sposoby, o jakich mu się nie śniło.
strona oficjalna filmu:
www.sonypictures.com/movies/click
"Wzgórza mają oczy"
Z okazji rocznicy ślubu nieokrzesany policyjny detektyw z Cleveland "Big Bob" Carter zabiera swą gadatliwą żonę Ethel i resztę rodziny na wyprawę do Kalifornii. Rodzina Carterów wjeżdża na bezludną przestrzeń pustyni, gdzie na przestrzeni wielu mil wszystko wydaje się martwe. Carterowie zdają sobie sprawę, że wbrew pierwszym odczuciom wcale nie są tu sami. Wśród wzgórz otaczających pustynię ukrywa się jeszcze jedna grupa ocalałych: bezustannie głodny, żądny krwi klan mutantów - przerażające potomstwo grupy górników, zapomnianych tu w czasach, kiedy na pustyni przeprowadzano testy jądrowe, którego nic nie powstrzyma przed sięgnięciem po Carterów.
strona filmu:
www.cinepix.com.pl/filmy/hills_have_eyes
oraz dzisiaj na TVN'ie O godzinie 21:45 Zielona Mila
polecam!!
Ja się przyznam, że dawno nie oglądałem nic ciekawego. Ani w TV ani w kinie... Czasu za mało
Ale za to Zieloną Milę kątem oka obserwowałem - mam gdzieś DVD, może oglądnę

Ogólnie - dobry film.
Podobno dla chcącego nic trudnego, ale ja też jakoś mało czasu mam i ostatnio do kina nie chodzę, a w tv to sami wiecie co "leci"

Piątek godz 20:20 TVP 1 Władcy Ognia...
"Po dwóch tysiącach lat hibernacji zostaje przywrócony do życia smok. Dwadzieścia lat później od tego wydarzenia gatunek ludzki jest na wymarciu, gdyż potomstwo "gadziny" rozpanoszyło się na świecie. Młody człowiek wraz z grupą ludzi, którzy przetrwali ataki stworów postanawiają zabić ich królową, by w ten sposób przywrócić ład na Ziemi."
polecam!!
No jasne że będę oglądać.

A ja dzisiejszego wieczoru miałem ochotę rozerwać się tak kompletnie i padło na komedię na TVN'ie - Karierę Nikosia Dyzmy. Dzieło już nie młode, ale zawsze można oglądnąć któryś tam raz i się pośmiać

Widziałem to raz czy dwa razy i jak to komedie z Pazurą całkiem niezłe...
A dziś o godzinie 23:05 Dzienniki motocyklowe
"Opowieść o motocyklowej podróży po pustyniach i górach Ameryki Południowej, którą młody Che Guevara odbył w towarzystwie swojego przyjaciela."
Aha i oczywiście Prison Break doskonały serial moge powiedzieć ze nawet lepszy od Lostów..
A jakie są Wasze refleksje po obejżeniu filmu "Wladcy ognia"?
Fajny film nie zle zrobiony dobrzy aktorzy czego chcieć więcej...
A dzienniki motocyklowe niestety nie oglądałem bo pora taka nie za bardzo..
Ja też nie doczekałam się na dzienniki.....
Już niedługo bo 23 marca premiera 300 Spartan film zapowiada sie bardzo dobrze...
TRAILER
Strona Filmu
A ja ostatnio oglądałem Droga bez powrotu film bardzo podobny do Wzgórza mają oczy i powiem ze nawet w niektorzych momentach dalem sie przestraszyc a mało jest takich filmów.
A gdzie ten film mozna zdobyć..?