Filmik filmikiem ale człowiek wieczorem chętnie by obejrzał coś dłuższego i jakimś wątkiem hehe. Może macie jakieś tytuły filmów z cyklu rowerowych?
Jak już w jednym wątku kiedyś pisałem - od siebie polecam Clorophille

Earthed 1 - 5 -- DH
New World Disorder 1 - 8 -- Freeride
Kranked 1 - 4
Focus, Re-Focus
Są to godzinne, najbardziej znane extremalne filmy

Jest jeszcze dużo innych

Od siebie polecę Earthed 4
--------------------
To z takich pełnometrażowych produkcji.
Tutaj darmowy, on-line 30 min
The Picture
Te filmiki The Picture są spoko. w Myślenicach 2007 byłem przelotem bo z rodzinką, nie mogę przeżałować... a swoją drogą znalazłem ciekawy filmik pt.: "Roam". Dostępny na youtube w częściach, ale w całości jest rewelacyjny...
Trzeba coś poszukać dobrych filmów
Panowie, a może nakręcimy własny?

jest myśl. Mogę się zgłosić na operatora/montażyste z własnym sprzętem
Chyba pomysł filmu nie jest najciekawszy hehe. Ale pogoda się robi, słonko wychodzi, trzeba by pomyśleć o jakichś wyjazdach! Może coś zfilmować przy okazji... A tak zapytam administratorów: Gdzie jeździcie? Macie jakieś ciekawe trasy? Może dał by się "przyłączyć" do grupki?
Pomysł filmu nie jest zły, tylko trzeba aktorów

Ale damy radę.
mcgawroni - najczęściej przemieszczamy się w okolicy krakowskiego lasku wolskiego, tynieckiego. Oraz wszelkie tereny w tamtejszej okolicy. Jeśli chcesz proszę skontaktuj się z nami prywatnie (PW, komunikator GG) to ustalimy więcej szczegółów
Pozdrawiam.
Wiesz, robiłem kujż kilka filmików (nie mówię że jestem Wajda) ale do zrobienia filmu wystarczą 3 rzeczy: aktor, kamera i pomysł. Reszta to tylko usprawniające dodatki.
Na wypady bardzo chętnie, tylko póki co to walczę z pierwszą w życiu sesją... 3 termin z matmy w sobotę... Ale ja się nie dam
A jakieś namiary to gdzie znajdę?
Wystarczy kliknąć na nazwę użytkownika po lewej stronie, tam znajdziesz różne opcje kontaktu;]
Przemysławie kiedy jakaś produkcja kolejna?

Zdjęcia do kolejnej już są od dawna, ale nie ma kto ich zmontować

Zdjęcia są, ale maszyna nie domaga;D Trzeba chyba sprzęt zmienić...
Jak nie domaga

jakoś inne filmy sie udało zrobić

Ale tu są materiały HD...