forum.mtbikes.info - Forum Rowerowe

Pełna wersja: Jak forum o wszystkim to o wszyskim....
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wiecie, ze na allegro nie zawsze opyla sie kupować! Ostatnio jest coraz wiecej przekrętów! Ludzie zamiast ruszyć dupe do sklepu wolą przepłacić i kupić na allegro! Acha nie che ktoś kupić siemensa c35i?? Bo potrzebna pilnie kasa!Grin
Zgadzam się Mateo, pamiętasz ostatnio te klamki Tektro które kosztowały więcej niż wynosi ich cena półkowa. Podobnie jest z oponami Continental Escape Pro, na allegro za 65zł, podobnie w http://www.skleprowerowy.com. A ostatnio w Secesji, na Wielickiej widziałem je za 59zł. Cena katalogowa to 55zł Grin ładne przekłamania Grin
każdy orze co możeSmile
wojtaskrk orze JAK możePfft
heh, macie zabaweGrin Orajta jak ta można taGrin Poza tym wracając do mojego posta (2 niżej:shySmile kupiłem te oponoki po 55zł oczywiście targując sięCool, bo jakby można inaczej. A wiecie co ostatnio jeszcze mi się spodobało? Kupiłem w sklepie w Skawinie klamki Tektro za 19zł (najtańsze jak se dało), potem patrze na Allegro i ktoś chce je sprzedawać po 23,50Grin Hehe, może i ja taki biznes rozpoczne?

PrzemuCool
Mateo też orze Grin
fakt faktem ale duro na allegro droższe o ok 20zł ( nowka) a może oni kupuja w sklepie zwyklym i buch na allegro??PfftPfft
Nigdy nic nie wiadomo. Ale wszystko jest możliwe. Poza tym Allegro ma pewną wadę: nigdy nie masz pewności że to co dostaniesz to to co chciałeś dostaćPfft
Cytat:przemu napisał/a:
Nigdy nic nie wiadomo. Ale wszystko jest możliwe. Poza tym Allegro ma pewną wadę: nigdy nie masz pewności że to co dostaniesz to to co chciałeś dostaćPfft

na allegro to przeciez sprzedają to co zamawiasz, a te wszystkie opwiesci o kartoflach to mity!
Masz racje, ale mam na myśli sprawę że Allegro to nie to samo co kontakt ze sprzedawcą w sklepie. Poza tym ja mam dziwne wrażenie, że jak mam przesłać komuś koło 1500zł i czekać z niecierpliwością na przesyłkę wolę korzystać jednak ze sklepu w którym widze co kupuje. Poza tym przesyłka wiąże się czasem ze stratami-otarciami, ubiciami.
PrzemuCool
Cytat:mCIH napisał/a:
na allegro to przeciez sprzedają to co zamawiasz, a te wszystkie opwiesci o kartoflach to mity!

ja tam gratuluje zaufania jakie w ludziach pokladasz, ale boze bron mnie zebym kiedykolwiek nabyl taka ceche Grin
niektóre "rodzynki" z allegro to powalają GrinGrinGrinGrin
Ale kupić rower z internetu to trzeba się z du.ą na głowy pozamieniać.... to tak jak kupować używane buty...
Przekierowanie