forum.mtbikes.info - Forum Rowerowe

Pełna wersja: Sprzedam Rower Dirt, Street ZOBACZ TANIO !!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam do sprzedania mam w pełni sprawny rower na ramie Bop Oscar rower jest przeznaczony do dirtu i streetu sprzedaje z powodu braku czasu ktory poswiecam na ten sport. Rower sam zlozylem w 2006-2007 nie jest to marketowka jakas.

SPECYFIKACJA TECHNICZNA:

Rozmiary ramy - 13'' czarna
Rama - Bop Oscar 7005 ALLOY aluminiowa 2kg
Linki i pancerze - Acent
Amortyzator - RST Gila 100mm skoku
Stery - VP - A74F
Korba - Nie stety nie zdazylem jej wymienic zwykla (no name) 2 zebatki
Pedały - Platformowe VP z pinami
Łańcuch - Shimano XT CN
Kaseta - Shimano Single Speed (jedna zebatka)
Kierownica - Dartmoor Rifle aluminium [25,4mm śr., dł.60cm ]
Mostek - Zoom (25,4mm śr., dł.10,5cm ]
Gripy - Author
Hamulce - Shimano Tarcza 140mm
Piasta przód - Nie pamietam pod tarcze
Piasta tył - Shimano pod tarcze
Obręcz tył - Air Line dwu komorowa
Opony - Kenda (kostka) 26x2,0
Siodło - Velo
Zacisk podsiodłowy - ACCENT

Wiecej fotek dokladniejszych na email kontakt: gg :8686360 tel:791430127 Rower jest w bardzo dobrym stanie jedynie korba lewa jest do wymiany jesli komus bedzie przeszkadzac to iz kawalek plastiku sie ulamalo co jest widoczne na zdjeciu Cena jaka mnie interesuje to 800zl pozdrawiam
Witam
A nie chciał byś sprzedać tej tarczy 140mm lub zamienić sie na shimano 160mm?
Pozdrawiam
kubans@o2.pl
Niestety nie trudno dostac tarcze 140mm a jak juz to na center lock poszukaj na innych forach albo daj posta w dziala ''Kupie'' swoje ogloszenie
skąd jetes?? bo moze bym go wzioł
Jestem ze świdnicy blisko wałbrzycha woj.Dolnoslaskie wrazie czego podam dokladny adres mozna przyjechac zobaczyc przejechac sie moge równierz kurierem wyslac rower koszt 50zl pozdrawiam
Wezmę ten rower ale dopiero po 17 lipca czy to Ci odpowiada??
Dobra pasuje mi jak bedziesz mial pieniadze to sie dogadamy pozdrawiam
Gratuluje transakcji Smile
Mam nadzieję iż będzie udana.
Dziekuje administratorowi za gratulacje i mozliwosc wystawienia tematu o sprzedazy pozdrawiam
Proszę bardzo. Taki w końcu cel działu giełdy - umożliwienie transakcji między użytkownikamiSmile
Przekierowanie