Proszę w tym miejscu wpisywać wszelkie uwagi na temat strony, jej działania, problemów, pomysłów na innowacje. Czekam!
Pozdrawiam!
Przemu

Hmmm co nam tym dup... zawracasz napiszmy lepiej coś z sensem

No jak to co d*** zawracam? To jest ważne aby czytelnikom podobał sie serwis! Jak cos i Tobie ni epasi to wal!
Pozdrawiam!
Przemu
Ja proponuje żeby wrzucić więcej porad dla nie znających się na rowerach i osprzęcie

Dobry pomysł

Jest tylko problem

Mam wrażenie że działtaki powstanie tylko potrzeba czasu i oczywiście redaktoró

Jeśli chcesz pomó, chetnie przyjmę pomoc.
Pozdrawiam!
Przemu

vortal spoko!!! tak 3mac!!! pzdr

Ogólnie forum jest jak najbardziej OK

ale może przydałoby się parę nowych działów albo poddziałów?? zawsze można wzorować się na innych forach ... może wtedy zaciekawi się i zmobilizuje ludzi do częstszego odwiedzania i pisania
w sumie na tym forum jestem od niedawna ale z tego co zauważyłam: jest kilka dni gdzie parę osób coś napisze a później następuje ciszaaaaa ....
@ no-devils - chętnie przyjme wszelkie propozycje - proszę napisz w tym wątku jakich działów brakuje Twoim zdaniem.
A co do aktywności forum - jak czasem, ale były gorsze czasy. Nakręcajmy je to będzie coraz lepiej

moja wizja to:
1. poddział coś w stylu "dyskusja ogólno-rowerowa" w dziale rowerowanie
2.poddział "porady czy warsztat" w dziale sprzęt
Pierwszy dział jak sama nazwa wskazuje dotyczył by tematyki ogólnej nic kąkretnego czyli co jak po co na co w jakim celu itp... niby nić ważnego ale jednak można w takich działach
zamieścić dużo ciekawych tematów tak przynajmniej mi sie zdaje zresztą nie będę tego tłumaczyć dalej bo chyba wiesz przemu o co mi chodzi
a poddział 2 - czyli problemy z rowerem i jego naprawą ...
i co Ty na to ???
ps. tak sobie myślę że jeśli nawet dodać 100 nowych ciekawych działów poddziałów to ludzie i tak będą pisać jak pisali raz mniej raz więcej ...
no to koniec moich pomysłów na dziś ...
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej oferty....

pozdrawiam

Jestem w hiszpanii.... czy to jakimś cudem może mieć wpływ na to że nie mogę wejść w zakładkę download, czy też jaja sobie robicie....? A może nic nie ma do sciągnięcia.... Jeśli tak to sorry.
Download jest na innym serwerze, stąd moga pojawiać się czasem chwilowe problemy.
Przepraszamy.
Jeżeli już było, to przepraszam, ale zauważyłem, że gdy jestem w jakimś temacie na forum, to nie działają linki z góry strony (forum, home, artykuły, itp).
Było. Pracujemy nad tym aby odnowić stronę, wtedy menu prawdopodobnie zniknie.
Ale ciiiiiii, bo to niespodzianka

Witam
Zauważyłem sporo martwych nicków,... warto by posprzątać

Bywają nicki że trafiły tu przypadkowo, uważam że należy wyrzucić '' trupy ''
by ożywić forum.
Strona bardzo fajna z dobrym personelem technicznym
Pozdrawiam Adam