forum.mtbikes.info - Forum Rowerowe

Pełna wersja: Marzocchi Corsa 08 Vs SID 32
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co Polecacie?
Oczywiście polecam sida. Od wielu lat jeżdżę na sidzie (28 golenie). Nigdy mnie nie zawiódł. Od soboty mam model z 2008 (wygląda zajefajnie) a więcej o nim napiszę po testach
Dziękuję
Przez chwilę myślałem o Marzocchi z uwagi na ich "bezobsługowość" ale złote czasy amortyzatorów bezobsługowych (takich jak mój Rock Shox Jett Race) minęły już chyba bezpowrotnie...
Ja mam ramę Orbea Alma i chyba napewno kupię SID'a, choć myślę jeszcze o nowej Rebie, ale nie wiem, czy takowe będą pod V-brake, bo zamierzam pojeździć na nich jeszcze z rok dwa - czekam na XTR'a 980
Proszę o opinie po jazdach na tym SID'zie i Życzę Miłej Jazdy!
Pozdr!
Za mną od czasu pojawienia się chodzi Reba. Sid po prostu nie nadaje się dla mnie. dla mnie Reba i Sid to dwie różne półki widelców. Sid to typowy zawodowiec, zawodnik. A Reba to tez widelec do amatorskiej jazdy. Choć i to i to można dostosować do siebie, to Reba zaoferuje większy skok i przypuszczam że przy swojej nie wiele większej masie da większa sztywność.

Ale równie niecierpliwie co Ty, adidassler, czekam na recenzję od GoniSmile
Przekierowanie