forum.mtbikes.info - Forum Rowerowe

Pełna wersja: Klamkomanetka i przerzutka.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!
Chciałbym, aby ludzie znający się na sprzęcie powiedzieli mi za ile dałoby radę sprzedać klamkomanetkę i przerzutkę, których foty znajdziecie w załącznikach Smile

Klamkomantka jest trochę poodzierana (jeździłem wyczynowo), ale nie ma to wpływu na jej prawidłowe działanie. Używałem jej razem z przerzutką Shimano C-101 w rowerze Author Solution. Jeśli będziecie chcieli wiedzieć czemu ich już nie potrzebuję pytajcie. Manetka jest pod przednią przerzutę wiec jest 3 biegowa Grin

Pozdro GrinGrin
Nie dostaniesz za nie wiele. Przerzutka jest na e-type, bardzo mało popularny typ, wątpię aby ktokolwiek był zainteresowany, chyba że masz kupca.
Manetka jest lewa, 20 zł za nią to max.
Cudów nie będzie. Ale klamkomanetka nie jest w tak złym stanie. Może jakiś grosz się pojawi. A przerzutka tez może znajdzie kupca.
Próbowałeś allegro? Porównać z innymi ofertami?
Z przerzutką będzie ciężko... a manetka? Także moze być trudno, nie znam osób które kupowałyby używane klamkomanetki Smile

Spróbuj na początek 20zł za przerzutkę - mało popularny typ, więc może ktoś będzie zdesperowany aby ją kupić Smile

Manetka... 20zł?
Wiem, że za to kokosów nie będzie, ale jak się uda to 40 zł mi wpadnie ;D Obecnie mam dychę w portfelu więc jak się to zsumuje to mam na jednego Crazy Boba GrinGrin
Przekierowanie