forum.mtbikes.info - Forum Rowerowe

Pełna wersja: Ale była jazda!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Las tyniecki, rezerwat przyrody i rezerwat dla wymierającego gatunku prawdziwych bikerów! W dniu dzisiejszym wraz z adminem Mateo byłem rozciągnąć kościGrin Co to buyło prosze państwa! Przez las czasme jeżdziłem choć nie miałem zwykle z kim, ale teraz! Czas na zmiane, mniej asfaltu, więcej szutru i lasu! To jest dopiero jazda. Wzgórki, liście, zjazdy, podjazdy, wiatr we włosach. Wolność! żadnych ludzi. To była zabawa! Wręcz dech zaparło w piersiach. Nie ma co komentować. Jutro znowu! Szkoda że nie mieliśmy cyfrówki. Heh, kiedyś bedą zdjęcia. Ale polecam tą trasę. Ostra góra to potęga!
Pozdrawiam!
Przemu
OSTRA GÓRA THE BEST!! A zjazd jeszcze lepszyShock
Nie ma jak OSTRA GÓRA! Za niedługo postaramy sie przedstawić trase ze zdjęciami, trzeba tylko dorwać aparatGrinGrinGrin Co Ty na to Mateo? Sądzę że jest to świetny pomysł.
Pozdrawiam!
Przemu
taa Fotki !! koniecznie GrinGrin i jeszcze mapkeSmile) pozdrawiam !! powodzenia!
Już dużo czasu minęło od tamtego momentuGrin Na Ostrej Górze byliśmy juz wiele razy. Ale do opisu trasy brakuje nam mapySad Takiej szczegółowej. Bo przecież nie wystarczy napisac skręcisz najpierw w prawo potem w lewo. To nie nie da. A co do fotek to znajduja się one w galerii. Są słabe, wiem. Będą lepsze jak tylko bedzie mniej błota w lesie. Las Tyniecki rulezzzCool
Przekierowanie