forum.mtbikes.info - Forum Rowerowe

Pełna wersja: Jakie koło wybrać?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!

Chciałbym się zwrócić do was z prośbą o informacje które z kół jest lepsze i dlaczego oraz za jaką cene można by było je ewentualnie braćSmile

Oto linki do aukcji:

-SUNRIMS
-ALEXRIMS

Pozdrawiam i z góry thxSmile
Powiem szczerze, że szkoda, że nie napisałeś do czego potrzebujesz to koło. To na obręczy Sunrimsa wygląda na używane w sportach grawitacyjnych - pełna oś, 'lekkie bicie' i jeszcze ta mała i lekka obręcz. Co do koła numer 2 - Alexrims TD16 - sam takiego używam od 3 lat i jestem zadowolony. Obręcz jest lekka i sztywna, piasta Deore 475 niestety cudem techniki nie jest, ale moja jakoś się kręci - nie narzekam. Jej wadą jest brak uszczelnień zewnętrznych, ja już jedne konusy wymieniałem... Ale jak nie będziesz na tym skakał to koło będzie moim zdaniem idealneSmile

Przemu

edit:
Jak masz pieniądze to możesz tez ten hamulec tarczowy Deore (BR-M525) licytować. Używam i wiem że jest lepszy od wielu mechaników, które będą kosztowac podobne pieniądze...
Hej, mam pytanie jakie koła można kupić do 300zl potrzebuje bardzo wytrzymałe Pozdro i z góry THX
Witaj!
Zadam 2 pytania pomocnicze i jak odpowiesz będzie mi łatwiej coś doradzaćSmile
Po pierwsze - 300zł to koszt jednego czy 2 kół?
Po drugie - do czego te koła, jaka kategoria rowerowania?
To są podstawowe wiadomości aby podać konkretną odp. Wink
Przekierowanie