forum.mtbikes.info - Forum Rowerowe

Pełna wersja: Nowe lepsze forum.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W ostatnim czasie wpadłem na pomysł ulepszenia forum, dodania do niego dodatkowej funkcjonalności i ogólnym przyspieszeniem działania. Wiąże się to ze zmianą skryptu forum, jego integracją, konwersją użytkoników i postów. Jakieś poczynania już są, jednak chciałbym poznać również Wasza opinie co polecacie. Mam parę propozycji. Oto one:
-MyBB Najbardziej mi się podoba, bardzo funkcjonalne, po prostu sprytne.
-phpBB Wersja by Przemu (nie Przemo - dodałbym modyfikacje według własnego gustu)
-PunBB Skrypt znany ze swojej szybkości działania, ale mało atrakcyjny funkcjonalnie i graficznie
-MercuryBoardPrzypomina mi IPB, może warto?
-Wasza propozycjaGrin

Prosze o odpowiedzi w tym topicuSmile
MyBB
MyBB
Ja też popieram opcję MyBB. Co za zgodność Smile Myślę, że będzie w sam raz. Interfejs oraz możliwości ma zbliżone są do płatnych vBulletin oraz Invision Power Board, a przy tym nie jest tak rozpowszechnione jak np. phpBB (dla mnie to duża zaleta).

przemu będzie miał trochę zabawy związanej z przesiadką, ale chłopak jest zdolny i da radę Grin
Mówicie MyBB - no to jest MyBBSmile Myślę, że wszystko działa jak należy, jest jeszcze pare rzeczy do dopracowania ale to z czasem zrobięSmile

Temat blokuję i kończę głosowanie.
Przekierowanie