forum.mtbikes.info - Forum Rowerowe

Pełna wersja: Festiwal Filmów Extremalnych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ostatnio przeglądałem internetowe serwisy rowerowe i w oczy rzucił mi się pewien news, informujący o festiwalu filmów extremalnych. Oto jego treść:
Cytat:Zapraszamy na Festiwal Filmów Ekstremalych. który odbędzie się w Krakowie 16 grudnia o godz. 19. w kinie Sfinx.
Prezentowane będą dziesięciominutowe filmy o tematyce dotyczącej sportów ekstremalnych, min. rowerowej, skateboardowej, snowboardowej, narciarskiej i motocrossowej.

Podczas festiwalu przyznawane będą wyróżnienia min. za najlepszy film oraz nagroda publiczności.
Dodam od siebie, że wymienione kino mieści się w Krakowie, na os. Górali 5. Bilet kosztuje 15zł. Więcej informacji na www.film.dh-zone.com Osobiście zastanawiam się czy nie byłoby warto odwiedzić? Co o tym sądzicie?
Ja sie chyba przejdeGrin
os. Górali 5

to jest Huta??
Tak, Nowa Huta. Ale problemów chyba nie będzie. Jakby co to weźmiemy stalowe kierownice, do obrony własnejSmile A i tylko 'szare' komórkiGrin
przemu wybierasz sieGrin??

ot. a moze sztyce podsiodłowąGrin??
sztyca za krotka
ja mam widełki stalowe - to dopiero sprzet, podwojna sila razeniaGrin
@vojt3k - myślałem że można się przejśćSmile W końcu impreza na miejscu, w Krakowie.

A co do osprzętu bojowego kiera stalowa i tak będzie najlepsza, sztyca za krótka, a widelec za duży i za ciężkiGrin
Mam nadzieję że podzielicie się wrażeniami.
fotorelacja bedzieGrin zgadlemSmile?? innymi słowy mam cicha nadziejeSmile
Zobaczymy jeszcze jak to będzie, ale może możeSmile Tylko tak myślę, że jak ma być fotorelacja to bez Ciebie chyba się nie obejdzieSad Może się wybierasz?Grin

Cytat:Chciałbym w tym miejscu przeprosić wszystkich zainteresowanych brakiem relacji z festiwalu. Niestety, los potrafi czasami sprawiać nam trudności. Przykro nam, ale nie byliśmy na festiwalu, nie możemy się podzielić wrażeniami. Pozostaje nam jedynie relacja organizatorów:
  1. Artykuł z relacji.
  2. Zdjęcia z festiwalu.
Przepraszamy. Przemu
Przekierowanie