Na prośbę użytkowników przeniesiono shoutbox na górę. Wypowiedz się czy takie rozwiązanie jest według Ciebie lepsze.

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deore LX BR- M585
Autor Wiadomość
Corith Offline
Amator
*

Ilość postów: 5
Reputacja: Neutral Reputation
Deore LX BR- M585
Witam Smile Mam mały problemik właśnie z tymi hydraulicznymi hamulcami a może to nie problem bo sam już nie wiem... Otóż kiedy jadę mniej więcej 5-10 km/h i chcem wyhamować bez blokowania kół to hamulce zaczynają strasznie piszczeć szczegolnie przed samym zatrzymaniem roweru. Myślę że to wina klocków hamulcowych chodź są w miare nowe to moze powinienem zainwestować w lepsze okładziny? Teraz mam standardowe.
04.01.2008 22:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
przemu Online
Administrator

Ilość postów: 868
Reputacja: Positive Reputation
RE: Deore LX BR- M585
Witamy na forum, CorithSmile

Słuchając Twojego problemu mam wrażenie, że spowodowane jest to tym, że klocki jeszcze nie zdążyły się dotrzeć wystarczająco dobrze. Sam piszesz, że są w miarę nowe. Przyznam Ci, że sam walczyłem z podobnym problemem, tylko u mnie Juicy5 - jakbym nie hamował, i tak piszczała, wyła. Aż z czasem się dotarła i przestała. A teraz działa jak złotoSmile

----------------------------------------
[ Nie XTR-y napędzają rowerySmile ]
----------------------------------------
05.01.2008 0:08
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Corith Offline
Amator
*

Ilość postów: 5
Reputacja: Neutral Reputation
RE: Deore LX BR- M585
Hmmm.... W takim razie chyba będę się musiał wybrać w cięższy teren jakiś żeby mocno popracowały bo na asfalcie to szkoda mi opon Schwalbe po 90zł za jedną Smile Chociaż nie wiem też czy to to bo przejechałem już 300km po mieście z tymi hamulcami więc często hamowałem ale może temu że lekki jestem bo 45kg waże to sie może dobrze nie dotarły. No zobaczymy dzięki za rade Smile
05.01.2008 9:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Kontakt | Strona główna | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS
Bike Parts | Bikes |
Redakcja serwisu nie ponosi odpowiedzialności za komentarze użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Zabrania się kopiowania, oraz wykorzystywania materiałów bez zgody administratora.

Copyright © 2005-2008 mtbikes.info - rowery, rower, vortal rowerowy

Silnik forum MyBB, © 2002-2008 MyBB Group.