Wypowiedz się na temat nowej domeny mtbikes.pl

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drop Off Triple 2005, Dartmoor Street Style
Autor Wiadomość
Loku Offline
Turysta
*

Ilość postów: 1
Reputacja: Neutral Reputation
Drop Off Triple 2005, Dartmoor Street Style
Rama Dartmoor Street Style 2005 ponad rok gwarancji jeszcze, amortyzator Marzocchi Drop Off Triple 2005 komory powietrzne tłumiki SSV swieżo czyszczony nowy olej, mostek zintegrowany Marzocchi long, obręcz tył Dartmoor Forrtress 24 piasta Shimano Deore oponka Tioga DH Factory 24x2.3, koło przednie obręcz Dartmoor Blizzard 24 piasta Novatec MT-DH41SB ośka 20mm oponka Tioga DH Factory 24x2.3, oba koła mają po 36 szprych wszystkie dobre każda po złotówce nie pamiętam nazwy, przed sprzedażą koła idą do regulacji!!! sztyca oraz obejma sztycy Accenta, przeżutka Shimano Altus, klamkomanetki Shimano 7 biegow, kaseta Shimano Alivio 8 biegow, łańcuch SRAM, kierownica Truvativ Hussefelt, korba Shimano, suport Shimano, platformy Author, stery Accenta, hamulce: tył Shimano 475 tarcza 160mm, przód Shimano Nexave tarcza 160mm, hak przeżutki Accenta, blat 36 zębów, rockring Dartmoora, napinacz BOPa, nowe linki oraz pancerze, gripy, amortyzator ma 2 maleńkie ledwo widoczne ryski, oraz jedną dziwną "rysę", jest ona długa lecz nie ma żadnego wypuklenia ani wgięcia na powierzchni laga (to coś jest na lewym), poprostu taka biała kreska wyglądająca na przetarcie, lecz nie jest ona ani rysą ani czymś co w jakikolwiek sposób wpływa na stan techniczny amora, który jest celujący, a tym bardziej jazdę. Rower składałem od wakacji, lecz niestety nie mam czasu jeździć. Większość części nie liczy sobie więcej niż pół roku użytkowania. Rama - 2005 kupiona pod koniec 2007 jestem jej pierwszym użytkownikiem 2 lata przeleżała w sklepie nieużywana, ma 13 cali, amortyzator rocznik 2005 stan techniczny celujący, wizualny dobry, jestem jego trzecim użytkownikiem, zero luzów, wycieków, uszczelki stan idealny, był on czyszczony oraz wymieniany olej na 12,5W 23 grudnia 2007 w profesjonalnym serwisie rowerowym, poprzedni użytkownik był nim 10 razy w lesie, ja jedyny raz, na całym rowerze może 15 razy na streecie, oraz raz w lesie. Maksymalne dropy jakie skakałem to 2 razy stair gap półtora metra, stan techniczny rowera bardzo dobry, przed sprzedażą wszystko zostanie wyczyszczone, koła wyregulowane w serwisie, przeżutka również. Rower gotowy do jazdy. Cena do uzgodnienia, fotki na maila, w razie pytań gg 6823678.

Loku, proud to be a member of forum.mtbikes.info - Forum Rowerowe since Apr 2008.
16.04.2008 2:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Kontakt | Strona główna | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Mapa Użytkowników
Bike Parts | Bikes |
Redakcja serwisu nie ponosi odpowiedzialności za komentarze użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Zabrania się kopiowania, oraz wykorzystywania materiałów bez zgody administratora.

Copyright © 2005-2008 mtbikes.info - rowery, rower, vortal rowerowy

Silnik forum MyBB, © 2002-2008 MyBB Group.