MasterZomp
Turysta

Ilość postów: 2
Reputacja:
|
Kenzel Blade DM
Witam,
poczytalem, poszukalem na forum i wyszlo mi ze pewnie najciekawsza propozycja w moim przedziale cenowym bedzie kross A4, lub A6, GT Avalanche 2.0 Disc, albo wlasnie Kenzel Blade DM ( http://elbike.nazwa.pl/kenzel/Blade%20DM.htm).
Teraz moje pytanie, poniewaz najbardziej podoba mi sie ten kenzel, wczesniej chcialbym zasiegnac rady osob, które maja rowery tej firmy, jak sie sprawuja ramy, jak sie ma kwestia serwisu. Interesuje mnie model z 2007 roku ktory jest w cenie ok 1800 zl.
Kupujac rower, chcialbym przez pierwsze powiedzmy 2 lata pojezdzic na tym co dostane od sprzedawcy, pozniej jakies modyfikacje moze, teren po ktorym sie bede poruszal to glownie wyzyna krakowsko-czestochowska i troche po miescie.
Pozdrawiam
Marcin
P.s. a zapomnialbym, jaki (jesli wogole jest) najlepszy okres na kupno roweru, czy teraz czy poczekac do polowy wakacji np.
MasterZomp, proud to be a member of forum.mtbikes.info - Forum Rowerowe since May 2008.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.05.2008 11:16 przez MasterZomp.)
|
|
| 07.05.2008 10:57 |
|
MasterZomp
Turysta

Ilość postów: 2
Reputacja:
|
RE: Kenzel Blade DM
bardzo Wam dziekuje za odpowiedzi
zrobie jak radzicie, choc powoli zaczynam sklaniac sie do GT, sprawdze
tyllko czy aby nie za sportowa geometria na poczatek.
bylem ostatnio w jednym rowerowym sklepie w krakowie, facet reklamowal mi gianta terrago 3, chcialem zeby sie odniosl do GT Avalanche, ale skomentowal krotko ze nie ma co porownywac, wiec taka argumentacja mocno mi obrzydzila tego terrago - w sumie fajny rower, ale kosztuje 2200, a gosc nie za chetny byl do negocjacji ceny.
pozdrawiam
Marcin
MasterZomp, proud to be a member of forum.mtbikes.info - Forum Rowerowe since May 2008.
|
|
| 13.05.2008 9:36 |
|