Na prośbę użytkowników przeniesiono shoutbox na górę. Wypowiedz się czy takie rozwiązanie jest według Ciebie lepsze.

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koniec przedniej zębatki??
Autor Wiadomość
gb Offline
Administrator

Ilość postów: 460
Reputacja: Positive Reputation
RE: Koniec przedniej zębatki??
Sam tak miałem, najpierw zgrzytanie, a potem dziwne zachowanie się lewego ramiona korby, aż na jednej wycieczce korba prawie odpadłaGrin. Teraz staram się sprawdzać co jakiś czas czy jest odpowiednio mocno dokręcona żeby nie być zaskoczonym w najmniej odpowiedniej sytuacji.
20.03.2008 11:51
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
mcgawroni Offline
Pomykacz

Ilość postów: 162
Reputacja: Neutral Reputation
RE: Koniec przedniej zębatki??
Jeździ teraz bez najmniejszych problemów. Nic się nie wyrobiłoSmile Ja również zacząłem sprawdzać czy jest dokręcona. Cóż, najlepiej zdobywać doświadczenie samemu...

Rower tym się różni od drugiego człowieka, że w pełni odwdzięcza się za poświęcony mu czas...
20.03.2008 16:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Kontakt | Strona główna | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS
Bike Parts | Bikes |
Redakcja serwisu nie ponosi odpowiedzialności za komentarze użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Zabrania się kopiowania, oraz wykorzystywania materiałów bez zgody administratora.

Copyright © 2005-2008 mtbikes.info - rowery, rower, vortal rowerowy

Silnik forum MyBB, © 2002-2008 MyBB Group.