Na prośbę użytkowników przeniesiono shoutbox na górę. Wypowiedz się czy takie rozwiązanie jest według Ciebie lepsze.

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Myślenice - destination
Autor Wiadomość
przemu Online
Administrator

Ilość postów: 859
Reputacja: Positive Reputation
Myślenice - destination
Zapraszam do dyskusji na temat filmu 'Myślenice - destination' autorstwa mtbikes crew.

----------------------------------------
[ Nie XTR-y napędzają rowerySmile ]
----------------------------------------
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.05.2007 1:37 przez przemu.)
06.05.2007 1:19
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
krycha Offline
Turysta
*

Ilość postów: 31
Reputacja: Neutral Reputation
RE: Myślenice - destination
jestem nowy na forum i jeszcze niewiem gdzie moge te filmiki ogladac moglby ktos mi to wyjasnic jak je obejrzec z gory dzieki

mtbikes.info Nasz vortal rowerowy!
Polecam, krycha.
04.08.2007 9:11
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
gb Online
Administrator

Ilość postów: 460
Reputacja: Positive Reputation
RE: Myślenice - destination
Wystąpiły małe problemy, ponieważ ktoś usunął wszystkie filmiki z serwera i niestety ich nie ma. Sam się o tym dopiero dowiedziałem. Postaramy się z Przemu zamieścić je z powrotem i damy znać, jak będą.
Filmiki powinny być w dziale Download -> Nasze filmy rowerowe
Filmiki juz działają, zapraszam do ogładania
04.08.2007 10:33
Odpowiedz 

Kontakt | Strona główna | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS
Bike Parts | Bikes |
Redakcja serwisu nie ponosi odpowiedzialności za komentarze użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Zabrania się kopiowania, oraz wykorzystywania materiałów bez zgody administratora.

Copyright © 2005-2008 mtbikes.info - rowery, rower, vortal rowerowy

Silnik forum MyBB, © 2002-2008 MyBB Group.