Wypowiedz się na temat nowej domeny mtbikes.pl

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OSTRE KOŁO ! NOWE !
Autor Wiadomość
parasol Offline
Turysta
*

Ilość postów: 1
Reputacja: Neutral Reputation
Exclamation OSTRE KOŁO ! NOWE !
Witam serdecznie.

Mam do sprzedania nowe OSTRE KOŁO.

Specyfikacja:

Rama - na rurach Columbusa, Cr-mo, model NOMAD, (przemalowana na żółty kolor)

Kierownica - Zoom

Mostek - Zoom

Gripy - Author

Obręcze - Rigida DP 18 srebrne

Opony - Michelin Orium

Piasta tył - Miche Primato Pista,niski kołnierz

Piasta przód - Formula, wysoki kołnierz ( no nie wiem czy są piasty które się lepiej kręcą. .)

Pedały - Author

Korby - Stare Shimano 105 ale nie jestem pewien. . .

Waga : ok. 7 KG

A na imię mu Cannarinios (Rama jaskrawo żółta i niebieskie opony) - czyli barwy Brazylii Smile

Wszystkie komponenty są nowe,(po za ramą, łańcuchem i korbami) rower został złożony miesiąc temu, był na jeździe próbnej (cichy i szybki, nie można go dogonić) super sie na nim jeździ.Zresztą ostro koła brać wie co jest grane Smile .Rower jest w pełni sprawny, nasmarowany, gotowy na trasę . . .niestety względy finansowe zmusiły mnie do sprzedaży ostrego . . . trochę boli, ale zbuduje drugiego Wink

Nie pamiętam dokładnie ile mnie kosztowała całość, jeśli ktoś jest zainteresowany w necie napewno znajdzie ceny. Nie podawałem cen poszczególnych kompenentów bo zawsze wzbudza to kontrowersje, że ktoś widział taniej, że wymyślam itp. chcę uniknąć takich sytuacji.Za całość dałem ok 1100 zł oczywiście jeśli ktoś jest zainteresowany mogę wyliczyć co i za ile kupiełm, no problemo.

Sprzedam za 900zł

Ale jeśli chodzi o cenę jestem otwarty na wszystkie rozsądne propozycje.

Piszcie : GG 5186337 Dzwońcie : 510325620

Zdjęcia przesyłam na @

no to czekam na oferty !

OSTRO ! Wink

Adam.

parasol, proud to be a member of forum.mtbikes.info - Forum Rowerowe since Mar 2008.
12.03.2008 19:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Kontakt | Strona główna | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Mapa Użytkowników
Bike Parts | Bikes |
Redakcja serwisu nie ponosi odpowiedzialności za komentarze użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Zabrania się kopiowania, oraz wykorzystywania materiałów bez zgody administratora.

Copyright © 2005-2008 mtbikes.info - rowery, rower, vortal rowerowy

Silnik forum MyBB, © 2002-2008 MyBB Group.