Wypowiedz się na temat nowej domeny mtbikes.pl

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Petycja do ZD w Krakowie
Autor Wiadomość
Claddagh Offline
Turysta
*

Ilość postów: 1
Reputacja: Neutral Reputation
Petycja do ZD w Krakowie
Hej!

Potrzebuję waszej pomocy.
Pochodzę z malutkiego miasteczka. Wojewódzki Zarząd Dróg w Krakowie sprawił Nam ostatnio małą "niespodziankę". Poustawiał przeszkody na drodze (więcej o nich w poniższym linku). Tylko w lipcu osobiście zostałem raz zepchany na krawężnik a raz potrącony lusterkiem przez TIRa... Nie wiem jakie tragedie mogą się zdażyć przez bezmyślność osób planujących ruch na drodze...

Napisaliśmy petycje do władz o interwencję, ale żeby ruszyli tyłki, muszą mieć ku temu jakieś powody.

Dlatego proszę Was, pomóżcie nam i podpiszcie się pod tą petycją.
http://www.petycje.pl/2532

A moze macie rady, jak wywalczyć sobie miejsce dla rowerów na drodze? Może poradzicie, jak problem był rozwiązany u Was?

Z góry dzięki,

mtbikes.info Nasz vortal rowerowy!
Polecam, Claddagh.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.09.2007 19:37 przez przemu.)
07.08.2007 14:00
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
gb Offline
Administrator

Ilość postów: 599
Reputacja: Positive Reputation
RE: Pomocy!!
Ja już się podpisałem. A wiadomo czemu mają służyć te wysepki?
07.08.2007 14:47
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Kontakt | Strona główna | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Mapa Użytkowników
Bike Parts | Bikes |
Redakcja serwisu nie ponosi odpowiedzialności za komentarze użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Zabrania się kopiowania, oraz wykorzystywania materiałów bez zgody administratora.

Copyright © 2005-2008 mtbikes.info - rowery, rower, vortal rowerowy

Silnik forum MyBB, © 2002-2008 MyBB Group.