Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomoc z linkami :(
Autor Wiadomość
Zaneta Offline
Turysta
*

Ilość postów: 1
Reputacja: Neutral Reputation
Pomoc z linkami :(
Mam do was sprawe(pytanie).Linki przy hamulcu V-brake kompletnie mi się poplątały hamulec jest odkrecony więc hamować nie moge ale nie wiemteż co mam zrobić Pomóżcie:(Mam iść do naprawy i poprosić o wymiane linek ???bo sama nie wiem a dotego jes to tylni hamulec linek nie da się rozplątać a ja nie wiem co mam zrobić!!!Licze na was jak mi dacie jakieś propozycje to prosze też o koszt naprawy Smile Licze na was!!![email]
zaneta-szustakiewicz@wp.pl[/email] Piszcie też na e-meila pozdrawiamSmile

mtbikes.info Nasz vortal rowerowy!
Polecam, Zaneta.
27.07.2007 12:40
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
gb Offline
Administrator

Ilość postów: 430
Reputacja: Positive Reputation
RE: Pomoc z linkami :(
Najlepiej będzie jeśli pojedziesz do serwisu rowerowego i pokażesz panom co sie stało. Jeżeli linka jest uszkodzona to wymienią ją na nową. Linka kosztuje 3-4 zł, a robocizna 5-10 zł.
27.07.2007 17:20
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Kontakt | Strona główna | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS
Bike Parts | Bikes |
Redakcja serwisu nie ponosi odpowiedzialności za komentarze użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Zabrania się kopiowania, oraz wykorzystywania materiałów bez zgody administratora.

Copyright © 2005-2008 mtbikes.info - rowery, rower, vortal rowerowy

Silnik forum MyBB, © 2002-2008 MyBB Group.