Na prośbę użytkowników przeniesiono shoutbox na górę. Wypowiedz się czy takie rozwiązanie jest według Ciebie lepsze.

Ankieta: Rock Shox Dart 2 czy Sr XCR ?
Rock Shox Dart 2
Suntour XCR LO
Suntour XCR DA
[Wyniki ankiety]

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rock Shox Dart 2 czy Suntour XCR ?
Autor Wiadomość
wislaq Offline
Turysta
*

Ilość postów: 37
Reputacja: Neutral Reputation
Rock Shox Dart 2 czy Suntour XCR ?
Zastanawiam się nad zakupem jednego z amortyzatorów wymienionych w temacie. Korzystając z allegro znalazłem kilka propozycji i typów widelców. Oto one:
-Rock Shox Dart 2
-Suntour XCR LO
-Suntour XCR DA

Który widelec z wyżej wymienionych jest według was najlepszą propozycją? A może polecacie coś innego do 300zł?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.09.2007 22:12 przez wislaq.)
21.09.2007 18:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
gb Offline
Administrator

Ilość postów: 462
Reputacja: Positive Reputation
RE: Rock Shox Dart 2 czy Suntour XCR ?
Ja bym się zastanowił nas XCR. W przypadku Rock Shox'a najtanszym sensownym modelem jest DART 3, ale on jest niestety droższy.
Oba XCR'y kosztują niemalże tyle samo, Jeden oferuje blokade, drugi regulacje tłumienia powrotu. Ja osobiśćie zastanowiłbym się nad XCR DA. Chętnie zoabczyłbym jak napradę działa ta regulacja, czy ma ma w miare szeroki zakres.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.09.2007 18:13 przez gb.)
22.09.2007 13:16
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
przemu Online
Administrator

Ilość postów: 868
Reputacja: Positive Reputation
Sądzę że najlepszym wyborem będzie XCR LO - wiele osób sprawdziło go już, posiada blokadę. Jest moim zdaniem całkiem dobry jak na jego cenę.

----------------------------------------
[ Nie XTR-y napędzają rowerySmile ]
----------------------------------------
24.09.2007 22:27
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Maciej Offline
Turysta
*

Ilość postów: 20
Reputacja: Neutral Reputation
Mój kloega jeżdzi na amorze xcr i jeszcze nic mu sie nie zepsulo a poza tym jest w atrakcyjnej cenie.C

Maciej, proud to be a member of forum.mtbikes.info - Forum Rowerowe since Jan 2008.
12.01.2008 10:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Kontakt | Strona główna | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS
Bike Parts | Bikes |
Redakcja serwisu nie ponosi odpowiedzialności za komentarze użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Zabrania się kopiowania, oraz wykorzystywania materiałów bez zgody administratora.

Copyright © 2005-2008 mtbikes.info - rowery, rower, vortal rowerowy

Silnik forum MyBB, © 2002-2008 MyBB Group.