Wypowiedz się na temat nowej domeny mtbikes.pl

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rower Trexstar w bardzo dobrym stanie
Autor Wiadomość
WrRaThY Offline
Turysta
*

Ilość postów: 1
Reputacja: Neutral Reputation
Rower Trexstar w bardzo dobrym stanie
Witam! na wstepie zaznacze, ze nie jestem ekspertem, wiec niestety numeru modelu czy tez
amortyzatorow nie podam. przegodzac do sprawy, mam fajny rower firmy trexstar, 26 cali,
amortyzowany przod i tyl, 21 przzutek i jest idealny dla kogos, kto lubi wygodnie jezdzic.
posiada wiele bajerow, jak male kolce na pedalach, zeby buty lepiej sie ich trzymaly,
male 'rogi' na raczkach, przezutki shimano (klasa). ma 2 lata lecz jest niemal
jak nowy, z prostego powodu, ze jest prawie nie uzywany... wiekszosc czasu stal na
dzialce, na ktorej rzadko bywalem i nie widze wiekszego sensu by dalej tam stal(gdyz bywam
na niej jeszcze rzadziej), generalnie zal mi sie z nim rozstawac, ale mysle ze najlepszym
rozwiazaniem bedzie oddanie go w dobre receSmile

cena ok 700 zl

kontakt:
gg-1125909(zawsze niewidoczny)
email-woohaas@gmail.com
kom-506 030 188

mtbikes.info Nasz vortal rowerowy!
Polecam, WrRaThY.
27.07.2007 17:19
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Kontakt | Strona główna | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Mapa Użytkowników
Bike Parts | Bikes |
Redakcja serwisu nie ponosi odpowiedzialności za komentarze użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Zabrania się kopiowania, oraz wykorzystywania materiałów bez zgody administratora.

Copyright © 2005-2008 mtbikes.info - rowery, rower, vortal rowerowy

Silnik forum MyBB, © 2002-2008 MyBB Group.