Na prośbę użytkowników przeniesiono shoutbox na górę. Wypowiedz się czy takie rozwiązanie jest według Ciebie lepsze.

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RS REBA Team Dual Air 100mm - NÓWKA!
Autor Wiadomość
yasiuuu Offline
Turysta
*

Ilość postów: 2
Reputacja: Neutral Reputation
RS REBA Team Dual Air 100mm - NÓWKA!
Witam, przedmiotem sprzedaży jest amortyzator Rock Shox REBA Team Dual Air wraz z manetką blokady PopLock.

Skok: 100 mm (85 mm i 115 mm możliwe do ustawienia w serwisie)
Sprężyna: Dual Air, All Travel
Tłumienie: Motion Control, Poploc
Golenie dolne: magnezowe
Korona: aluminium 6061T6
Rura sterowa: aluminium
Golenie górne: aluminium 7000
Waga: 1583 g
Kolory: czarny
Rura sterowa: 18cm

Cena sklepowa2389zł, u mnie dużo taniej!

Amor jest NOWY, nigdy nie jeżdżony. Miałem składać na nim rower, ale w tzw. "międzyczasie" zmieniłem koncepcję roweru, więc amor okazał się zbędny - nie miałem nawet okazji go sprawdzić (brak innych komponentow w rowerze). Po prostu FUNKIEL NÓWKA - NIEŚMIGANY! Delikatne odciski ośki w mocowaniu koła - amor przelezał trochę czasu z zamontowaną piastą.
Amor posiada jeszcze 21 miesięcy gwarancji UE (kupiony w marcu).

Więcej fotek na e-mail.

Pytania na e-mail: baltazar@op.pl , gg: 1171080

Cena jaka mnie interesuje to 1500zł do drobnej i rozsądnej negocjacji - napewno się dogadamy.

Załączone pliki Miniatury

yasiuuu, proud to be a member of forum.mtbikes.info - Forum Rowerowe since Jun 2008.
19.06.2008 20:49
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Kontakt | Strona główna | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS
Bike Parts | Bikes |
Redakcja serwisu nie ponosi odpowiedzialności za komentarze użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Zabrania się kopiowania, oraz wykorzystywania materiałów bez zgody administratora.

Copyright © 2005-2008 mtbikes.info - rowery, rower, vortal rowerowy

Silnik forum MyBB, © 2002-2008 MyBB Group.