Na prośbę użytkowników przeniesiono shoutbox na górę. Wypowiedz się czy takie rozwiązanie jest według Ciebie lepsze.

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RST LAUNCH T8
Autor Wiadomość
Maciej Offline
Turysta
*

Ilość postów: 20
Reputacja: Neutral Reputation
RST LAUNCH T8
Ja kupuje na drugi rok launch t8.Skok 100mm.Na moje potrzeby jest idealny bo jeżdze głownie na streecie i nie robie takich trikow jak inni.Co o nim sądzicie?

Maciej, proud to be a member of forum.mtbikes.info - Forum Rowerowe since Jan 2008.
13.01.2008 11:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
gb Offline
Administrator

Ilość postów: 462
Reputacja: Positive Reputation
RE: RST LAUNCH T8
Oglądałem kiedyś w sklepie na rowerze RST lauch t7, i nie zrobił na mnie dużego wrażenia. Myślałeś może nad Santourem Duro? Ten amor jest sprawdzony, cieszy sie niezłymi opiniami, a rst jest dość świerzy i ciężko znaleźć jakieś opinie o nim. Duro jest też łatwo tuningować, są też części zamienne itp.
Do rst nawet nie znalazłem ceny, nie ma ich na allegro, a i na googlach ciezko cokolwiek się dowiedzieć.
Niestety czasy gdy RST produkował dobre amortyzatory dawno minęły, teraz w najniższej klasie cenowej króluje Suntour.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.01.2008 19:00 przez gb.)
14.01.2008 18:52
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Maciej Offline
Turysta
*

Ilość postów: 20
Reputacja: Neutral Reputation
Aha,dzieki za info ,jest mozliwość kupna i santoura.Mam teraz takiego tylko nie wiem jaki model.Ma 50mm skoku i sprawuje sie dobrze ,nie narzekam na niego.

Maciej, proud to be a member of forum.mtbikes.info - Forum Rowerowe since Jan 2008.
18.01.2008 20:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
przemu Online
Administrator

Ilość postów: 868
Reputacja: Positive Reputation
Zgadzam się z opinią Grzesia - RST parę lat temu wiodło prym tanich widelców - teraz pozycję ta przyjął Suntour. Wśród jego widelców Duro to tani i sprawny sprzęt do ostrej jazdy, a XCr to już pewien substytut niezłego widelca do XC.
O Launch nie słyszałem nic - może okazać się dobry, jednak by się przekonać o tym musi minąć jakiś czas.
27.01.2008 3:05
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Kontakt | Strona główna | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS
Bike Parts | Bikes |
Redakcja serwisu nie ponosi odpowiedzialności za komentarze użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Zabrania się kopiowania, oraz wykorzystywania materiałów bez zgody administratora.

Copyright © 2005-2008 mtbikes.info - rowery, rower, vortal rowerowy

Silnik forum MyBB, © 2002-2008 MyBB Group.