Ankieta: Czy warto jest kupić ten rower ?
Tak , warty swojej ceny
Zdecydowanie odradzam
Można zaryzykować
trudno powiedzieć za mało danych
Nie wiem
[Wyniki ankiety]

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ważne
Autor Wiadomość
lldaniel Offline
Turysta
*

Ilość postów: 3
Reputacja: Neutral Reputation
Ważne
Witam , jestem amatorem . Mam zamiar kupić tanią kolarzówkę . Powiedzcie czy ten rower warty jest swojej ceny ?

LINK------> http://www.allegro.pl/item340254150__faj...anko_.html

lldaniel, proud to be a member of forum.mtbikes.info - Forum Rowerowe since Apr 2008.
12.04.2008 20:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Brooce Offline
Mtb Rider
**

Ilość postów: 125
Reputacja: Positive Reputation
RE: Ważne
Z tego co się orientuję, to można zaryzykować Smile
Ale niech się wypowiedzą bardziej doświadczeni Wink

Come rain or shine, I'm going for ride. No bike - no fun.
Tylko czysty rower to zadowolony rower.
Dbaj o rower, a rower zadba o ciebie.

[Obrazek: tc1vw3.png]
12.04.2008 21:39
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Ryzak Offline
Turysta
*

Ilość postów: 1
W sumie ma dobra geometrie i widze ze od 169 do 171cm wzrostu bedzie pasowal;0. Widelec widac dosyc sztywny,ale to sie okaze w jezdzie;)Powodzenia w zakupieSmile. Jak przelozenia nie beda odpowiadsaly to zawsze mozna zmienic zebatkji...

Ryzak, proud to be a member of forum.mtbikes.info - Forum Rowerowe since Apr 2008.
13.04.2008 0:54
no_devils Offline
Turysta
*

Ilość postów: 21
W tym temacie raczej nie mogę się wypowiadać za bardzo bo na kolażówkach znam się tyle co na fizyce atomowej tzn prawie, że nic..
Jedynie co mogę powiedzieć że Shimano Sora jest osprzętem dobrej jakości za niewielką cenę i jest dobry dla początkujących ... ma swoje wady i plusy tak jak każda inna grupa .. ogólnie o firmie CUBE nie słyszałam za wiele więc wolę na ten temat się nie wypowiadać ..
najlepiej niech wypowiedzą się Ci co na co dzień mają styczność z kolarstwem ...

"...gdy ma się cel i wiarę w siebie, nawet niemożliwe staje się faktem" (Czesław Lang)
13.04.2008 1:16
przemu Offline
Administrator

Ilość postów: 786
Reputacja: Positive Reputation
Moim zdaniem rower przedstawia się ciekawie, choć mnie brakuje trochę danych. Pamiętaj że musisz sie liczyć z tym, że to sprzęt używany - stan może być różny.

Jednak mimo to, rower wydaje mi się być dobra ofertą w takiej cenie. Marka Cube znana jest już na naszym rynku wiele lat. Jest to dobra firma. Do tego myślę że warto zwrócić uwagę na zgodność ze standardami - stery ahead, widelec szeroki, powinien być sztywny.

Osprzęt Sora to pierwszy w kolekcji Shimano sprzęt do roweru szosowego, jednak nie znaczy że zły. Jest tani, a to duży plus. Masz klamkomanetki, będzie wygodnie jechać, zmieniać biegi i hamować Smile

Jedyne, co mi nie pasuje do końca, to opis do roweru - sprzedawca pisze osprzęt sora, a tylna przerzutka to Exage 300EX. Reszty nie umiem rozpoznać, mało szczegółowe zdjęcia.
Dla udowodnienia inne zdjęcie wspomnianego modelu przerzutki w załączniku.

Załączone pliki Miniatury

----------------------------------------
[ Nie XTR-y napędzają rowerySmile ]
----------------------------------------
13.04.2008 2:01
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
lldaniel Offline
Turysta
*

Ilość postów: 3
Dzięki za pomoc . Zapytam się o te przeżutki , bo faktycznie wyglądają bardzo podobnie .

lldaniel, proud to be a member of forum.mtbikes.info - Forum Rowerowe since Apr 2008.
13.04.2008 17:37
Odpowiedz 

Kontakt | Strona główna | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS
Bike Parts | Bikes |
Redakcja serwisu nie ponosi odpowiedzialności za komentarze użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Zabrania się kopiowania, oraz wykorzystywania materiałów bez zgody administratora.

Copyright © 2005-2008 mtbikes.info - rowery, rower, vortal rowerowy

Silnik forum MyBB, © 2002-2008 MyBB Group.