Wypowiedz się na temat nowej domeny mtbikes.pl

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wspólne kręcenie administracji
Autor Wiadomość
przemu Offline
Administrator

Ilość postów: 1,109
Reputacja: Positive Reputation
Wspólne kręcenie administracji
We wtorek to było. Wróciłem zmęczony jakiś na duchu i piszę do Grzesia - jedziemy? Troche ruchu zawsze odświeża umysł. Zjedlimy co i na rower.
Pól godziny później spotkanie na wielkiej krakowskiej ścieżce rowerowej - do Tyńca. Wyjechałem przed Grzesia bo udało mi się szybciej dojechać. Akurat z wiatrem było, to szczytem wału wiślanego jechało sie super. Wróciliśmy razem na Tor Kajakowy, tam na chwile siedliśmy i zaczęliśmy klasyczne spotkanie administracyjne. Chwila jeszcze grzebania przy sprzecie i jedziemy dalej...
Wyskoczylismy na terenowy dojazd do samego klasztoru Benedyktynów. Tam po krótkiej chwili Grzes do mnie z pytaniem - A pojedziemy tam gdzie była taka fajna górka? Zapnę 1:1 i podjadeGrin
No to mówię - jedziemy. Wskoczyliśmy znów na szczyt wału, już teraz tylko wąski, terenowy singletrack. Zaraz potem do lasku, i do podjazdu.
Puściłem chłopa przodem i mówię - zapinaj 1:1 i jedź ja siępopatrzę. Szybko stracił zapał i zamiast jechać skończyło się tak... :
[Obrazek: e079df4854e60773med.jpg]

Było za to śmiesznieGrin
Jeszcze w między czasie kilka dobrych tekstów z naszych ust:
Grześ:Cholera, co Ty masz za napęd że Ci tak dobrze chodzi...
Ja:Co za baran zakładał ta klamkę (o sobie) że tak kabel splątał...

----------------------------------------
[ Nie XTR-y napędzają rowerySmile ]
06.09.2008 23:17
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
mcgawroni Offline
Pomykacz

Ilość postów: 193
Reputacja: Neutral Reputation
RE: Wspólne kręcenie administracji
Rozumiem ze to gb na foto właśnie? Jak Ci się kask sprawuje? Mnie trochę denerwuje bo się rzepy odpinają:/

Rower tym się różni od drugiego człowieka, że w pełni odwdzięcza się za poświęcony mu czas...
07.09.2008 13:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
przemu Offline
Administrator

Ilość postów: 1,109
Tak, to Grzesio. A recka kasku jest w bazie artykułówSmile Użyj szukajki z menu.

[ Nie XTR-y napędzają rowerySmile ]
07.09.2008 14:10
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Krzychu. Offline
Dirt / Street :)

Ilość postów: 175
No Panie Grzegorzu sprytnie Pan zakrył logo producenta i nazwę napoju na butelce ręką Pfft

Impossible is impossible - Jeżdżę by żyć, żyję by jeździć!
07.09.2008 14:16
gb Offline
Administrator

Ilość postów: 588
Nie ukrywałem bo go tam nie byłoPfft, a co do kasku to po 3 latach ułamała się jedna zapadka w pokrętle i trzyma trochę gorzej, no i gąbki musiałem regenerować. Odpinanie zniwelowałem dodatkowymi rzepami i przyklejeniem starych w inne miejsce. Gąbki niestety zaczęły się rozklejać, pewnie pod wpływem potu, ale z tym też sobie poradziłem za pomocą maszyny do szycia (obszywając je na krawędziach) i jak narazie na kask nie narzekamSmile
07.09.2008 17:02
mcgawroni Offline
Pomykacz

Ilość postów: 193
Reputacja: Neutral Reputation
Przemu, czytałem artykuł dawno hehe. Ja jednak nie lubię owijania tylko czyste jasne odpowiedzi, takich jaką właśnie otrzymałemSmile gb mam nadzieję że nie był Ci przydatny? Bo mi niestety takGrin

Rower tym się różni od drugiego człowieka, że w pełni odwdzięcza się za poświęcony mu czas...
07.09.2008 18:32
gb Offline
Administrator

Ilość postów: 588
Nie nie był, choć zanim go kupiłem wziąłem "na rogi" drzewo, na szczęście miałem na głowie czapkę która zamortyzowała uderzenieGrin
07.09.2008 20:35
Odpowiedz 

Kontakt | Strona główna | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Mapa Użytkowników
Bike Parts | Bikes |
Redakcja serwisu nie ponosi odpowiedzialności za komentarze użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Zabrania się kopiowania, oraz wykorzystywania materiałów bez zgody administratora.

Copyright © 2005-2008 mtbikes.info - rowery, rower, vortal rowerowy

Silnik forum MyBB, © 2002-2008 MyBB Group.