Na prośbę użytkowników przeniesiono shoutbox na górę. Wypowiedz się czy takie rozwiązanie jest według Ciebie lepsze.

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wybór licznika...
Autor Wiadomość
Damian_x01 Offline
Turysta
*

Ilość postów: 9
Reputacja: Neutral Reputation
Question Wybór licznika...
Pomóżcie mi wybrać licznik!looknijcie na ten http://www.allegro.pl/item192470222_pods...nkcji.html
opłaca sie go kupić?Czy może lepiej kupić licznik z firmy sigma?
Z góry dziękuję za pomoc!?Smilewinkgrin
09.05.2007 21:18
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
marcin_grafik Offline
Turysta
*

Ilość postów: 4
RE: Wybór licznika...
Damian_x01 napisał(a):Pomóżcie mi wybrać licznik!looknijcie na ten http://www.allegro.pl/item192470222_pods...nkcji.html
opłaca sie go kupić?Czy może lepiej kupić licznik z firmy sigma?
Z góry dziękuję za pomoc!?Smilewinkgrin

Ten licznik to mi sie wydaje ze to jest tani bajer. Ja mam sigme juz ponad 8 lat, kilka razy spadla mi przy 30-40 km/h na asfalt (pourywalem zatrzaski ;p) i nadal chodzi, ma peknieta szybke i mimo to nie przpuszcza wody i nie paruje. Teraz przeszla na nowy rowerek i jedynie dokupilem do niej mocowanie. (do markowego sprzetu wszystko jest latwo dostac takei rzeczy).

Wybor nalezy do ciebie, ale widzac jakosc wykonania licznikow dostyepnych na "bazarze" za bezcenn a sigmy polecam sigme. Po prostu dluzej ci posluzy. Nie wiem jak z innymi firmami.
Moj model to konkretnie bc 600 (6 funkcji). Wieczorem brakuje mi podswietlenia albo da sie przebolec lub ewentualnie dokupic (widzialem podswietniele do licznikow sigmy)
09.05.2007 22:51
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Damian_x01 Offline
Turysta
*

a który z licznik z sigmy byście polecili tak do 60 zł?
09.05.2007 22:58
przemu Offline
Administrator

Ilość postów: 864
Reputacja: Positive Reputation

----------------------------------------
[ Nie XTR-y napędzają rowerySmile ]
----------------------------------------
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.05.2007 23:11 przez przemu.)
09.05.2007 23:10
Damian_x01 Offline
Turysta
*

Waham sie pomiędzy 906 a 1106 (rożnica jest o 7zł) który z tych wybrać?
10.05.2007 15:25
gb Offline
Administrator

Ilość postów: 462
1106 ma ciut więcej funkcji, (programowalne dwa obwody kół , pamięć nastaw i dystansów) ale nie wiem czy będą ci one potrzebne, chyba że jeżdzisz na 2 rowerach i koniecznie chcesz aby każdy kilometr był dokładnie liczony. Dobra rzecz jeśli masz np 2 rowery i jeden licznik. Wówczas przekładasz licznik z jednego do drugiego i ustawiasz rozmiar kół. Dla zwykłego użytkownika te funkcje są zupełnie bezużyteczne, więc nie ma sensu przepłacać.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.05.2007 14:04 przez gb.)
11.05.2007 13:59
bikergonia Offline
VIP

Ilość postów: 408
Damian_x01 napisał(a):Waham sie pomiędzy 906 a 1106 (rożnica jest o 7zł) który z tych wybrać?

1106 na 100%

GTRider's

[Obrazek: goniaof2.gif]

[Obrazek: f32cee748caf9ff6.gif]
11.05.2007 23:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 

Kontakt | Strona główna | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS
Bike Parts | Bikes |
Redakcja serwisu nie ponosi odpowiedzialności za komentarze użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Zabrania się kopiowania, oraz wykorzystywania materiałów bez zgody administratora.

Copyright © 2005-2008 mtbikes.info - rowery, rower, vortal rowerowy

Silnik forum MyBB, © 2002-2008 MyBB Group.